mandag 9. mai 2011

Guttekort

Jeg har laget et konfirmasjonskort til en gutt. Konfirmanten er sønnen til venninnen min, og henne har jeg kjent siden vi gikk barneskolen.

Den unge mannen er en intelligent og hyggelig fyr, og jeg hadde lyst til å lage et spesielt kort til ham. Et kort som kanskje kunne være litt lærerikt, og samtidig litt koselig og morsomt.

Jeg lette etter et passende motiv til kortet på nettet, og ganske raskt fant jeg noe jeg likte:Denne unge mannen har et sterkt, stolt og intens blikk. Han kunne holdt på med et ingeniørstudium, eller vært trommeslager i et populært band. Han kunne vært lærer eller snekker. Men noe ved klærne hans sier at sannsynligvis er ikke noe av dette riktig....

Forsiden av kortet viser bare et utsnitt av et maleri. Ja, som dere ser er det to utsnitt. De er printet på to forskjellige typer papir, og i forskjellig størrelse. Synes effekten ble artig. Litt ekstra fokus på det i dobbelt utgave.

Og her ser dere hele maleriet inne i kortet:
For en stolt, flott skredder. Hvordan var det å være skredder for flere hundre år siden?


Her har jeg lekt meg litt med to forskjellige lommer til å putte penger og hilsen i. Der det står "Til deg" er en liten lomme hvor pengene skal brettes sammen og legges inni.Gode ord kan ikke sies for ofte!Så kommer det som iallefall JEG synes er morsomt: Jeg har laget en tag hvor det står IN CASE OF EMERGENCY på dene ene siden.
Og se nederst på neste bilde. Da ser du hva som står på den ANDRE siden av den tag'en:......Bilde av mamma'n og pappa'n. Morsomt, eller??


Vel, skredderen synes ikke det var spesielt underholdende, ser det ut til......

9 kommentarer:

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Kjempestilig kort! Likt spesielt godt slutten :)
Kan være kjekt å ha det ja!
Håper du får en fin dag!
Klem Anita

Monica sa...

Kjempeflott! Både fint og med masse detaljer :) Det vil nok konfirmanten sette pris på :)
God mandag :) Klemklem

Moccamamma sa...

Du er flink og oppfinnsom med disse kortene dine! Moro å se noe mer originalt enn standartkortene med søt, ung gutt med dressjakke over skuldra :)

Hadde jeg levd i 1570, hadde jeg nok hatt et godt øye til den skredderen ;) Mulig skredderens kone gikk i filler og laser, slik skomakerens barn går uten sko? Men sjansen for en og annen fin kreasjon av restestoff må jo ha vært tilstede?

God mandagskveld!
Moccamamma :)

Bondekona sa...

WOW!
Du er så flink med disse korta!

-Sanna- sa...

Kjempeherlig kort du har laget her.
Best det blir litt regn, så du får laget flere.
Jeg hadde en toppers tur til Oslo. Aldeles nydelig vær. Det ble både øl og vin, Majorstua og Aker Brygge. Kino, shopping, Akershus festning og mere Aker Brygge. Deilig !!
Siden du mener det må ei spenstig dame til det kortet, får det vel bli deg. Bortsett fra at jeg ikke husker, om jeg husker, om jeg i det heletatt vet, når du har bursdag !
Klemzzzz.

-Sanna- sa...

Aha ! Bare barnet altså.... Det er så leeeenge til, at da blir det nok ikke dette kortet... Og 50 er veeeldig gammelt, så det må vises på kortet.
Neste år blir jeg 60 og det er ikke bare gammelt, men oldinggammelt, sier barnebarnet mitt.
Må da tillegge, at det var et ord hun fant på, da hun ikke husket "eldgammelt".
Go'natt, jeg finner dyna...

Astrid sa...

Heisann:-)
Så koselig at du vil bli med på candyen min.
Kan du være så snill å registrere deg på nytt hos "Mr.Linky" under candyen. Jeg var inne å redigerte noe i innlegget mitt og det oppsto en feil som gjorde at jeg måtte legge inn Mr.Linky på nytt og da ble du borte desverre!!
Beklager!!

Et utrolig stilig konfirmasjonskort du har laget:-)) Og taggen var virkelig herlig.
Fikk meg en god latter av innlegget ditt fra bryllupet i England, og må bare si meg hjertens enig!! Og så herlige bilder og historie om den nydelige katten:-))
Så masse flott du lager!!

Klem, Astrid

Anonym sa...

Så flott kort.
Og så er du så flink til å komme på morsomme detaljer ;)
Heldige konfirmant som får dette kortet !

Nostalgia sa...

for noen herlige kort du lager ! her er masse kjærlighet og omtanke :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke !
Klem, Nostalgia

Related Posts with Thumbnails