tirsdag 31. mai 2011

Kortkupp

Jeg driver jo med scrapbooking, og lager noen ganger fine ting.......


 Scrapbooking er en dyr hobby, og egentlig hadde jeg tenkt å lage kort jeg kunne selge for å tjene inn igjen litt av pengene jeg bruker på hobbyen.

Men....     
så er det sånn at jeg er litt treig også, og har så mye annet jeg bruker tiden min på, så jeg rekker knapt å lage kort til eget bruk.

Noe av det jeg bruker tiden på er å kikke på det andre har laget. En av scrappe-bloggene jeg følger er bloggen til BEV.

[bev.jpg]

Hun bor i UK, og lager fantastiske kort. Idag la hun ut et nytt innlegg med et utrolig fint kort, og det er faktisk til salgs på EBAY!!  Da jeg klikket inn der, så jeg at hun hadde 2 kort til salgs. Jeg fikk nesten lyst til å by på dem selv, men synes det var for gæli!


Men har DU lyst, så kan du jo legge inn et bud?!  Trykk isåfall HER for å komme inn på kortene hun har til salgs.

(Er du ikke bruker av EBAY, så kan jeg bare anbefale deg å registrere deg. Du kan finne alt mulig til salgs der. Kosmetikk og kremer, hobbyting, og alt mulig rart du ikke trodde fantes. Du må ha brukernavn og passord, og så må du registrere deg på PayPal for å kunne betale trygt. Alt dette er ikke vanskeligere enn å blogge, så det klarer dere  fint! :-)

Og vil du se mer av det JEG har laget, så kan du bare trykke på etiketten SCRAPBOOKING på høyre side på bloggen min.....

7 kommentarer:

-Sanna- sa...

Juhu......
Det var jaggu en staselig boks.
Du er så flink at, - trenger så visst ikke kjøpe av andre. Det er bare som du sier: - du er så treg ! Men nå er du kanskje i en produktiv steam...
Det er et helsikes vær om dagen og jeg er sååååå værsjuk.
Akk ja, noe skal man jo ha å klage over. Er det ikke gubben, så er det været !

Hverdagslivet sa...

FOR en nydelig boks du har laget!! Jeg har aldri prøvd meg på scrapping, men har laget noen kort og gått på kortkurs. Det er en stund siden sist nå, men det går i rykk og napp. På denne årstiden blir det ofte utlivet som prioriteres, det er kun strikketøyet og heklet som følger meg fast året rundt.
Du er så FLINK!!
Klem Anne Karin

Anonym sa...

Det må jo være en glimrende gave. Det er så gøy (nåja, gøy og gøy) å gi pengegaver når det gis sammen med et flott kort eller som her.....en aldeles nydelig boks !

Bustenellik sa...

Mener du virkelig å si at du har et liv ved siden av scrapbooking og blogging, også!? ;-)
Er det ikke rart hvordan gjøremålene bare spiser opp tiden vår? Også rekker vi ingenting av det vi egentlig hadde tenkt til og lyst til å gjøre? Om jeg kunne ønske meg én ting her i verden, tror jeg det ville vært bedre tid til å gjøre alt hva jeg vil. Det er ikke alltid at prioriteringer hjelper...

Elisabeth sa...

Wow, så flott boks du har laget. Den var jo bare SÅ vakker :))
Jeg har en pelargonstikling stående her til deg, den går nok i posten til mandagen ;)

Fru Andersen sa...

Kjempefin boks! Jeg har så lyst å prøve meg på slik papirhobby, men vet ikke om jeg får fred lenge nok... Det første problemet er jo mangelen på sakser.... Hver bidige gang jeg er på IKEA, Nille ol så rasker jeg med meg et sett med sakser. Men ALLTID når jeg går i kjøkkenskuffen etter sakser så er de borte vekk! JEg mistenker barna for å spe på kosten med sakser, er vel jernholdig?! SKal nå begynne å gjemme saksene!

Ellers så må jeg si at jeg likte de små puppene på stuebordet;-) Og herlig ide med søtsak til kaffien inni der!

Ønsker deg en flotters dag videre!

Koselig koselig sa...

Du det konfirmantkortet (boksen?) var jo utrolig kult da. Ja synd scrapping skal være så innmari dyrt. Jeg kikka litt på dette når det kom men jeg har verken talent eller tålmodighet og jeg syntes det var rimelig stive priser på ting også ja.

Handlet på Ebay har jeg gjort en gang, da kjøpte jeg kasjmirgarn og mamma strikket sjal til meg. Jeg fant tips om det garnet og selgeren fra bloggen til Lines Country Living og det var en positiv opplevelse. Noe mer enn det har jeg ikke handlet. Paypal er veldig fint, trygt og godt!

Related Posts with Thumbnails