onsdag 4. mai 2011

Pusen

I kveld satt jeg og lette etter noen bilder, og da dukket det opp noen jeg tror jeg ikke har vist fram her på bloggen før.Dette er dessverre ikke min katt. Den kom vandrende inn porten en dag i forfjor. Jeg var ute, og den kom så kry med halen rett til værs.
Å nei, tenkte jeg. Nå er det en katt som har gått seg vill, og som sikkert er sulten.

Men neida, den var så fin og rolig, blank i pelsen og ville ikke engang ha litt av lunsjen min.

Den ville kose littegranne, men egentlig ville den ligge i sola og sove litt.
Den fant det varmeste stedet på tomta; rett ved potten med tomatplanten min. Her i kroken hadde sola akkurat forsvunnet, så gulv og vegg var oppvarmet, men solen sto ikke rett på. Smarting.Litt forskjellige stillinger måtte prøves ut: 


Greit å følge med litt. Men jammen kan søvnen ta overhånd.......ZZzzzzzz
Det var ikke så mye selskap i denne nydelige pusen, bortsett fra at den var fin å se på. Og så oppdaget jeg at jeg listet meg rundt på tomten for ikke å forstyrre den utvidede middagshvilen til min pelskledte gjest. Så jeg tok en tur over gata og snikfotograferte den nydelige rosebusken ved inngangsdøren til naboen vår.
Men etterhvert våknet pusen opp og hoppet opp i stolen min for å få bedre oversikt over nabolaget.
Den holdt seg i stolen en god stund, men så plutselig var besøket over, og den tuslet selvsikker og stolt avgårde, for aldri mer å dukke opp hos meg. Rare typer, disse kattene.

10 kommentarer:

-Sanna- sa...

Åh, for en søt pus.
Jeg har så lyst på en ny liten pus, for min døde for en stund siden. Men fornuften sier nei. Hva skal vi da gjøre når vi farter om i verden.
Men de er nå helt herlige da....
Jeg skal foressten på Oslotur til helgen. Har en venninne der, som jeg besøker en gang i året. Det hender vi er der oftere da, men dette er en årlig damehelg, helt fri for mannfolk. Vi går på restaurant, shopper, går på show/revy eller kino.
Spiser litt til og drikker enda mere !!
Gleder meg til det....

Line Elisabeth sa...

Hei:)
For en vakker liten pus! Jeg får ikke sett hva du skriver om den, for av en eller annen grunn så forsvinner teksten på siden din for meg..merkelig!
Her i huset elsker vi katter, har 3 stk:)

Takk for linken du sendte, der var det jammen mange grønne nydelige ting!
Kunne nesten ikke se meg mett på det kjøkkenet der:)

Ha en fin natt:)

Klem Line E.

RoseSommer sa...

Heisann, Line Elisabeth.
Jeg har valgt EKSTRA store bilder, så det er kanskje det som tuklet det til mht teksten? Nå har jeg endret til STORE, så da går det kanskje bedre. Disse data-greiene, altså.....

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei :)
Fine pusekatten :) Jeg elsker katter, kanskje fordi de er selsvtendig, sta og egenrådig. De forestiller seg ikke, er ærlige og vet hva de vil :) Hmmmm...Høres ut som en beskrivelse på samboeren min! :) Haha :)
Kjempefint kort du har laget! Har pakket bort scrappe-sakene mine så får ikke laget kort til konfirmanten min i år...Er litt lei meg for det.

Takk for tips :) Og så koselig at andre blir inspirert av det JEG gjør :)

Ha en fin dag! Her skinner sola gjennom sky-laget :)
Klem Anita

Line Elisabeth sa...

Hei igjen:)
Ja nå var teksten på plass:)
Artig historie med den pusen, katter er noe for seg selv:)
Vi har så mye morro med de tre vi har, sjarmerende typer med hver sine spesielle særegenheter;)hehe

Nei det blir ikke like mye blogging når været er så fint som det har vært, kan jo ikke sitte inne foran skjermen da? Må jo passe på å være mest ute da:)

Ha en fin dag, koselig at du ville være med på giveawayen min også:)

Klem Line E.

Bustenellik sa...

For en vakker pus :-) Dårlig gjort av den ikke å hilse på igjen da!
Ha en flotters dag :-)

Shy B sa...

Veldig søt pus. Likna litt på vår sure, men søte katt.

Heksedamen sa...

Herreguuud så skjønn da!!! Nydelige pusungen... får jo alltid kjempelyst på enda flere katter når jeg ser sånne nusselige bilder :p
Tror jeg skal ha kattunger på Heksa i sommer... det blir litt stas hvis det går seg til...

Ellers må jeg jo tusen takke for nydelige ord inne hos meg, som alltid!!! Hehe... du kan jo tipse bladene du?! Jeg stiller med åpen dør ;) Men det VAR utrolig moro at noe så stort som hgtv brukte meg... det er jo titusen større enn norske saker egentlig :D :D

Blogges vel snart :D

Villa Klaraberg sa...

Så skjønn katt og fine bilder av den fikk du tatt også! Katter gjør som de selv vil, det er ihvertfall helt sikkert. Så stor og flott rosebusken til naboen din er såpass tidlig på året, skulle gjerne hatt en sånn selv. Ha en flott søndag, klem fra Jorunn

Siven sa...

Så utrolig søtt! :D

Jeg har bestemt for lenge siden at i mitt neste liv vil jeg være huskatt med snill eier. :)

Related Posts with Thumbnails