onsdag 7. desember 2011

Gutta i karmen - 7


- Men fader, å ære med temperaturen nå for tia?! Her står vi med pelsjakkene våre og varmelamper og strøm opp i hekken, og ute driver blomstræne og gror i beddet!


- Ja, jøss, det hærre er rare greier. Hørte at november var den varmæste månen som er målt siden dem bynte å måle i 1867. 


- Vi skulle ikke stått her med ulla vår vi, veit du. SÅNN skulle vi sett ut:


-Jeg hører på radion på propp i øra, jeg. Der vare en fra Farris Naturskole? Han fant en hoggørm her om dan!


- Men fader! Har natturn blitt heilt gæern!?! Jeg lurær litt på nabon te Demsomborher. Han går i hvertfall ikke å ventær på snø......


(Og mens dette innlegget la seg til rette her på bloggen i løpet av natten til 7. desember, så la det seg et hvitt fint lag på bakken utenfor......  Nå er vinteren her!)

4 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ho, ho, nå kan visst jula komme her også! Vi har snøkaos, og Bygårdsmannen har alt vært ute og måkt! Mens jeg flyr rundt og tar bilder! Dukken Kari holder seg i ro i sengen sin foreløbig - hun har sovemorgen! Så livet går sin vante gang!

Ha en super dag, og be nissene i karmen om å nyte snøen mens de kan!

Klem Cathrine :-)

Elisabeth sa...

Ja, det har vært en noe uvanlig høst og start på vinter`n. Men idag får vi hvertfall nyte liyy hvitt på bakken og ikke minst mye mere juelstemning :)

Shy B sa...

Stilig jordbærbilde. Trur eg må imponere til sommeren med å lage slike!

Linda sa...

Jordbærnissene var flotte, takk for tips :-)
Her er det kommet en god del snø i løpet av de to siste dagene, skikkelig Winter Wonderland i dag med sol og knallblå himmel!
Nå blir det kjekt for nissene i karmen, nå når snøen er kommet!;-)

Related Posts with Thumbnails