torsdag 7. oktober 2010

Siste utvei??

For en stund siden kom jeg over dette bildet et eller annet sted på nettet.
Jeg gjemte på det, og av og til dukker det opp på skjermen når jeg leter etter noe annet jeg har arkivert under "Er det mulig??"

Nå skal jeg dele det med dere:For å si det helt klart: Dette er et alvorlig tema. Som mange av dere sikkert har møtt på i livet, - eller vil oppleve på deres vei, så er det mange som sliter med å takle livet  i kortere eller lengre perioder.

Det er mange måter å påkalle omverdenes oppmerksomhet på, og heldigvis er det noen som sender ut signaler som andre kan oppfatte så de kan hjelpe, eller få personen med problemer til å søke hjelp. Og det er bra, og kanskje vi alle skal bli flinkere til å bry oss, - ikke med men om.

Vel, det var litt alvor på en torsdagskveld, men så får vi prøve å senke skuldrene litt og være glad for at denne historien iallefall endte bra:

                                                                         
*
*
*
*
*
7 kommentarer:

Sanna sa...

Omtrent så høyt som JEG hadde våget å klatre.

Grete sa...

Moralen er fin, vi MÅ bli flinkere til å bry oss om ;-)
At han tydeligvis har en ekstrem høydeskrekk som gjør at han kansje, men bare kansje hadde vrikket foten er jo faktisk tragikomisk :-D

Ha fin kveld!

Klem fra Grete

Camilla sa...

Du vet du kan spørre med om det meste ;)

Du trenger ikke legge deg til som følger på nytt. Alle slike ting følger med videre, det vil de første timene, evt første dagen være litt ustabilt på bloggen, men blogger sørger for å viderekoble alle til ny nettadresse, så man slipper å tenke på det, heldigvis.

Dessuten, følelsen av at det bare er én mageboer er størst ;)
Klem, Camilla.

Himmelriket sa...

Kvällens goda skratt, tack för den!!!

Marianne sa...

Tusen takk for tipset om QXL. Har kjøpt ting der tidliger så jeg er registrert.

Synn at låsen var til dør med åpning den andre veien. Har ikke tenkt på det jeg, men mannen min sa at den ikke passer, da blir nøkkelen stående på hode og vil lettere dette ut av nøkkelhullet, ja ja sånn kan det gå, men igjen takk for tipset. Får følge med på Qxl videre ihvertfall.

Høstklem fra
Marianne

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg vil bare takk for din ærlighet ang møblene mine. Det er akkurat disse tankene jeg har hatt. Jeg har ikke fått kjent på hverken skuffer eller skap, så jeg aner ikke hvordan de er.

Nå må jeg tenke litt, kjenner jeg.

Artig innlegg. Det var godt det kom et bilde nr 2.

Klem Mona C

sylvia sa...

hei,
ja et alvorlig tema du er inne på her,kjempeviktig å bry seg.ikke bare spørre..hvordan har du det.å vente at svaret blir Bra.dette engasjerer meg da en av mine aller nærmeste har en bipolar lidelse,
vi klarer å se tragikomedie i masse,heldigvis,
men psykiatrien i norge må bli bedre,folk må få hjelp når de trenger det..
godt det ikke var lengere ned..
deilig når fredag følelsen er her.
kos deg masse.
stor klem fra sylvia

Related Posts with Thumbnails